Home Alimente Retete Meniuri Alimentatie echilibrata Nevoile de hrana Alcatuirea meniului Retete de slabire
Login Cauta retete dupa alimente        
 

Termeni si Conditii

1. Dreptul de copyright

Toate informatiile existente pe site-ul iBuc.ro, daca nu se specifica altfel, sunt detinute de propietarul acestui site ori de afiliatii sai.

Toate contributiile aduse de utilizatori, prin upload sau alte mijloace, pe site-ul iBuc.ro devin proprietatea acestua. Nici un material downloadat de pe site-ul iBuc.ro nu poate fi publicat pe un alt site si nu poate fi folosit in scopuri comerciale, fara specificarea sursei (Sursa - www.iBuc.ro) si acordul propietarului. Nici un alt material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat al propietarului. Copyright iBuc.ro. Toate drepturile sunt rezervate iBuc.ro.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui iBuc sau afiliatii sai.

2. Confidentialitate

iBuc.ro se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site. iBuc.ro nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul iBuc.ro, cu exceptia cazurilor in care legea o prevede sau in cazul in care avem acordul dumneavoastra in prealabil.

Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot utiliza informatiile (excluzand numele, adresa, adresa de email sau telefonul) cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii faceti click aici.

3. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

4. Informatii pentru utilizatori

Ca utilizatori sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor pe care le puneti la dispozitie prin inregistrarea pe site-ul iBuc.ro, precum si asupra parolei dumneavoastra de acces. iBuc.ro nu raspunde pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.

De asemenea, in cazul in care iBuc.ro considera de cuviinta, va poate bloca parola de acces, poate sterge anumite informatii sau poate intrerupe furnizarea anumitor servicii oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila.

Ca utilizator aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
 • sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

  Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, iBuc.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului iBuc.ro.

  Va asumati obligativitatea:

 • sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, iBuc.ro si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului iBuc.ro, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca iBuc.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: info@iBuc.ro.

  NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, iBuc.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre iBuc.ro.

  La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre iBuc.ro.

  In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de iBuc.ro

  Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa info@iBuc.ro.

  "Termeni & Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si iBuc.ro in privinta utilizarii site-ului iBuc.ro.

  iBuc.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

  Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa info@iBuc.ro.

 • Restaurante | Cazari & Vacante | Impresii de calatorie
  Promo Cazari
  Pentru a promova unitatea de cazare in acest spatiu trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi :
 • Va deschideti un cont in iBuc.ro
 • Completati datele despre unitate, oferte speciale, meniuri, poze
 • Alimentati contul cu credite iBuc (gratis) !
 • Specificati luna in care doriti aparitia si licitati cu creditele gratuite pozitia !
 • Promo Restaurante
  Pentru a promova restaurantul in acest spatiu trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi :
 • Va deschideti un cont in iBuc.ro
 • Completati datele despre unitate, meniuri, lista produse meniu, poze
 • Alimentati contul cu credite iBuc (gratis) !
 • Specificati luna in care doriti aparitia si licitati cu creditele gratuite pozitia !
 • Info iBuc.ro : NewsLetter
 • Daca doresti sa primesti noutati din site-ul iBuc.ro inscrie-te in agenda noastra !
 • Lunar, vei primi un email cu sumarul ultimelor retete intruduse, titlurile articolelor recent publicate , precum si cele mai noi oferte speciale de cazare si vacante !

 • Email :
  Contact iBuc.ro

  Email :: contact@ibuc.ro